Delft-Palamos

:(Het is goed vertrekken in de kou. Daarom is het maar goed ook dat Nederland een en al natte koude regen was op onze dag van vertrek. Zie daarvoor de foto, genomen vanuit de trein zonder verwarming. Gelukkig hebben we nog wel gratis koffie gescoord omdat de Fyra vertraging had, huh? Fyra vertraging, ja Fyra vertraging. De reis ging met het vliegtuig vanaf Eindhoven, en om daar te komen met de trein. Heerlijk om zo snel in Spanje aan te komen, we hadden slechts 25 minuutjes vertraging, vooral omdat het hier meteen heerlijk warm blijkt te zijn.

Wij zijn dus nu in Palamos, waar dit wordt geschreven. Het kan dus gezegd worden dat de temperatuur super is, maar de wind ook hard. Door de al aanwezige zeilers is nog niet gevaren, hopelijk gaat dat beter worden. Morgen gaat er namelijk wel al meteen gevaren worden, is de bedoeling.

 

Ondertussen zitten wij in een mooi appartement. Klein en niet al te luxe, maar wel goedkoop dus goed. Vaak is het slechter en nu zijn we vlakbij de haven. Vanwege de hoogte op de heuvel hebben we zelfs een goed uitzicht. Later in de week moet er echter wel met zes mensen overnacht worden, wat toch krap gaat zijn, maar dat is later.

 

Aan iedereen in de kou, de groeten.

Team WInD470

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>