Trainingsupdate

Ha zeilfans,

Even een korte update van onze voortgang als zeilers! Inmiddels zijn we hard aan het werk elk weekend op het water maar ook op de kant wordt een hoop gewerkt!

De tentamens zijn achter de rug en Jorick is verhuisd naar zijn nieuwe huis en daar is een fitnessruimte aanwezig dus smoesjes over niet fit worden niet meer geaccepteerd! Elke dag wordt zo’n anderhalf tot 2 uur in de sportschool of op de racefiets doorgebracht zodat we zo fit als een hoentje aan de start in Palamos verschijnen. Hierbij helpen de vitaminen en supplementen van De Rode Pilaren echt goed! Ondertussen doet Zeeland haar naam als Zonland nog steeds eer aan zoals te zien is aan de strak blauwe hemel op de foto!

Vandaag hebben we met 4 teams heerlijk gevaren en morgen zijn we er ook weer met 3 bij! Focus ligt steeds meer buiten de boot aangezien we de systemen in de boot steeds meer door beginnen te krijgen, af en toe blauwe plekken zijn echter niet te vermijden. Toch oefenen we nog veel technische dingen om de handelingen met wisselende windsterkten tot een automatisme te verwerven.

Nog ruim een maand te gaan tot we naar Palamos gaan, we hebben net besloten een weekend langer in Nederland te blijven om de kosten nog wat te drukken.. >200 vs max 50 euro voor een weekendje Spanje vs Zeeland, 1-0 voor de Zeeuwen dus. Dit betekend dat het weekend van 1-2 december ons laatste weekend in Nederland zeilen wordt van 2012 nog 4 weekenden te gaan dus!

Zonnige groet,

Team WInD 470

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>